Zorgwinkel Handvaardig Dwingeloo

 

icon-location   Heuvelenweg 34G, Dwingeloo
icon-phone   06-29 03 08 74 of 06-52 65 37 23
icon-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorstellen

Wij zijn Anna & Wiecher ter Bork. In mei 2008 hebben wij de deuren geopend van onze zorgwinkel.

Beiden zijn we afgestuderd aan de Pabo. Na enkele jaren te hebben gewerkt in het onderwijs en als begeleider in de zorg hebben wij de stap genomen om voor ons zelf te beginnen.

Al snel kwamen we terecht in Dwingeloo, in het pand aan de Heuvelenweg 44a. Een perfecte locatie voor onze plannen. Zo gezegd , zo gedaan. Na een verbouwing konden we in mei 2008 de deuren openen van onze werkplaats en kadowinkel.  Na de opening begon alles steeds meer vorm te krijgen. De groep deelnemers werd uitgebreid en de kadowinkel kreeg een breder assortiment en steeds meer handgemaakte producten uit de werkplaats werden er aan toegevoegd.

In 2012 was het tijd voor de volgende stap. Inmiddels waren onze activiteiten zo uitgebreid dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie, speciaal voor hout- en metaal bewerking. Deze locatie werd gevonden op Enthingheweg 15 in Dwingeloo. Sinds december 2012 is hier atelier het Ketelhuis gevestigd.

In mei 2013 bestaan we 5 jaar. Een resultaat waar we zelf heel trots op zijn. We hopen nog vele jaren door te kunnen gaan en mensen een zinvolle dagbesteding te kunnen bieden!

 

Foto

Social Media

Je kunt ons ook vinden op Facebook!

facebook 32 

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur.

 

 

U kunt ons bezoeken aan de
Heuvelenweg 34g in Dwingeloo.

© Copyright Zorgwinkel Handvaardig - Website door RenewMyID